ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απόλυτη ησυχία στο εγγύς μέλλον – Το βασικό χαρακτηριστικό του Γιοβάνοβιτς

Οι προσθήκες θα γίνουν με το… σταγονόμετρο λόγω οικονομικής πολιτικής και πολλών συμβολαίων στο υπάρχον ρόστερ.
Παναθηναϊκός: Απόλυτη ησυχία στο εγγύς μέλλον – Το βασικό χαρακτηριστικό του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι προσθήκες θα γίνουν με το… σταγονόμετρο λόγω οικονομικής πολιτικής και πολλών συμβολαίων στο υπάρχον ρόστερ.

Προφανώς και δεν θα σκορπίσει χρήματα από εδώ κι από εκεί η ομάδα. Το εξήγησε κι ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα… κολλήσει σε 50-100.000 ο Παναθηναϊκός αν βρεθεί μία πολύ καλή περίπτωση. Οπότε ο κανόνας λέει «όχι σπατάλες», αλλά και η περίφημη υπέρβαση δεν αποκλείεται.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε προκρίνει δύο παίκτες που ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από άλλες (εκατοντάδες) περιπτώσεις. Εκτός ελληνικού πρωταθλήματος και αμυντικογενείς αμφότεροι. Από τη στιγμή όμως που δεν θα προχωρήσουν, δεν χρειάζεται να αναφερθούν τα ονόματά τους.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αν χρειαστεί ένα δυνατό ποσό για να αποκτήσει στόπερ και αμυντικό μέσο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει «σκυλιά» σε αυτές τις θέσεις και δεν θα διστάσει να αξιώσει την υπέρβαση σε αυτές τις θέσεις.

Το ιδανικό θα ήταν να έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου, προτού αναχωρήσει η αποστολή για το Χορστ.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε για τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο.

Δεν κινείται φύλλο για μια σειρά από λόγους που η πλειοψηφία του «πράσινου» τύπου έχει αναφέρει πολλάκις.

Αν πρέπει να υπογραμμιστεί ένα βασικό χαρακτηριστικό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά το πρώτο διάστημα που εργάζεται στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το… κόσκινο.

Είναι λαϊκιστί «ψείρας». Επεξεργάζεται ξανά και ξανά τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Επειδή γνωρίζει ότι οι προσθήκες θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού, προσπαθεί να εκμηδενίσει το περιθώριο λάθους.

Δείχνει να έχει αφομοιώσει πλήρως τη φιλοσοφία της ομάδας στο μεταγραφικό σκέλος. Συν ότι, μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Μάκη Λιβαθηνό, έχει κι έναν άτυπο ρόλο τεχνικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Πιέρ Ντρεοσί.

Σχεδόν τα πάντα περνούν από τα χέρια του. Με τα καλά και τα στραβά που μπορεί να έχει αυτό. Στον Παναθηναϊκό των άστοχων επιλογών σε πάγκο/γενική διεύθυνση την τελευταία διετία, μάλλον είναι θετικό ότι ένας άνθρωπος παίρνει εξ ολοκλήρου τα ηνία. Ο «ψείρας» Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα πέσει αμαχητί.

 

Διαβάστε επίσης:

Κώτσιρας: Οι πρώτες εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό

Έτσι θα ταξιδεύουμε: Εξετάζονται πιστοποιητικό εμβολιασμού και τεστ για χερσαίες μετακινήσεις

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.