ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απών ο Σένκεφελντ, αποφόρτιση ο Χατζηγιοβάνης

Με μοναδικό απόντα τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία, διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης»

Παναθηναϊκός: Με μοναδικό απόντα τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία, διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης»
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Με μοναδικό απόντα τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία, διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι αμφίβολος για το Παναθηναϊκός-Άρης της προσεχούς Κυριακής (18/4, 15:00) λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό, που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αποφόρτιση έκανε, από την πλευρά του, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα.

Οι διαθέσιμοι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με πρόγραμμα ενδυνάμωσης, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 θα συνεχιστεί την Πέμπτη (15/4) με απογευματινή προπόνηση.

Yπενθυμίζεται πως από την αναμέτρηση θα λείψει ο Αχιλλέας Πούγγουρας λόγω της αποβολής του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, ο Σεχ Νιάς, ύστερα κι από την καθαρή ακτινογραφία στον καρπό, είναι ετοιμοπόλεμος.

Exit mobile version