ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα για Αγιούμπ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην υπολογίζει στον Γιασίν Αγιούμπ για το υπόλοιπο της σεζόν, όμως, την Τετάρτη (11/3) υπήρχε και μία ευχάριστη είδηση. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαροκινός έδειξαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Υπενθυμίζεται πως λόγω φλεβικής θρόμβωσης ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Τελικά ο υπέρηχος επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κάτι παθολογικό και θα ξεπεράσει τις...

Παναθηναϊκός Αγιούμπ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην υπολογίζει στον Γιασίν Αγιούμπ για το υπόλοιπο της σεζόν, όμως, την Τετάρτη (11/3) υπήρχε και μία ευχάριστη είδηση.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαροκινός έδειξαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Υπενθυμίζεται πως λόγω φλεβικής θρόμβωσης ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Τελικά ο υπέρηχος επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κάτι παθολογικό και θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Για κάποιες μέρες ο Αγιούμπ θα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο ματς των πλέι οφ. Το αντίθετο θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Ο στόχος είναι να μην πιεστεί ο Αγιουμπ και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην προετοιμασία. Την επόμενη σεζόν το κλαμπ περιμένει πολλά από εκείνον.

Exit mobile version