ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύο τα ερωτηματικά εν όψει ΠΑΟΚ – Οι πιθανές συμπτώσεις με το ντέρμπι του α’ γύρου

Ο Παvαθηναϊκός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το Σάββατο (13/3) την προετοιμασία του εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το Σάββατο (13/3) την προετοιμασία του εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζλο Μπόλονι υποστήριξε ότι το ματς δεν είναι τελικός, όμως τα… κομπιουτεράκια λένε ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ, τότε ο κίνδυνος να χαθεί το τρένο της Ευρώπης θα συγκεντρώσει πάρα πολλές πιθανότητες.

Σε αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει σε δύο θέσεις (στόπερ-χαφ), τον Φραν Βέλεθ.

Ένας ακόμη στόπερ, ο Μπαρτ Σένκεφελντ, δεν έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση της Παρασκευής, αν και η αποχώρησή του ήταν προληπτική, επομένως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Τα νέα και πιο ουσιώδη προβλήματα αφορούν στο μέτωπο του τερματοφύλακα και του άξονα.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Διούδης και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι αμφίβολοι για το κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πάντως, η μαγνητική τους ήταν καθαρή, επομένως οι πιθανότητες είναι υπέρ τους.

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία στιγμή ο Διούδης είχε χάσει το ντέρμπι του α’ γύρου στην Τούμπα (ομοίως και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς τελικά να καθίσει έστω στον πάγκο).

Ο δε Αλεξανδρόπουλος, παρότι έλειπε ο Κουρμπέλης, είχε αγωνιστεί για μόλις ένα 10λεπτο.

Υπάρχει, λοιπόν, αυτή η σύμπτωση που θέλει εκτός τον Κουρμπέλη και αμφίβολους τους Διούδη-Αλεξανδρόπουλο.

Τέλος να σημειωθεί πως ούτε ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα είναι έτοιμος, είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι της Τούμπας, γιατί δεν υπολογιζόταν από τον Λάζλο Μπόλονι.

Συνεπώς εύκολα γίνεται αντιληπτό πως με Καμπετσή-Βέλεθ εκτός, αν λείψουν και οι Διούδης-Αλεξανδρόπουλος, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει πολύ λιγότερα βέλη στη φαρέτρα του.

Exit mobile version