ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διψάει για δράση ο Καμπετσής

Περιμένει νέες ευκαιρίες ο νεαρός επιθετικός του «τριφυλλιού»

Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ενα από τα κέρδη που μπορεί να αποκομίσει ο Παναθηναϊκός την τρέχουσα σεζόν είναι το… μέλλον.

Πολλοί νεαροί άσοι βρίσκονται στο ρόστερ του «τριφυλλιού» λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υφίστανται τους τελευταίους μήνες στον σύλλογο.

Ενας εξ αυτών είναι ο Αργύρης Καμπετσής, ο 19χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στη β’ ομάδα της Ντόρτμουντ και επαναπατρίστηκε για να φτιάξει όνομα στην Ελλάδα.

Ηδη έχει καταγράψει 7 συμμετοχές στη Super League, ενώ αγωνίστηκε και για 68 λεπτά στο ματς Κυπέλλου του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό.

Φυσικά τα highlights του είναι το γκολ που άνοιξε το σκορ στο 3-0 επί του Λεβαδειακού (23/9, ΟΑΚΑ) και η ασίστ στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για το 2-1 κόντρα στη Λαμία (1/9, ΟΑΚΑ).

Ο 19χρονος επιθετικός δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά τη δουλειά στις προπονήσεις, προκειμένου να ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η παρατεταμένη αποχή του Φεντερίκο Μακέντα από το σκοράρισμα, αλλά και ο τραυματισμός του Αντονί Μουνιέ που περιορίζει τις λύσεις για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, αναμένεται να ενεργοποιήσει τον Καμπετσή, ο οποίος περιμένει σαν τρελός να ριχτεί στη μάχη.

Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία του Αποστολάκη

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις 50 παιδιών

Exit mobile version