ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός 20άδας ο Καμπετσής

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Όσοι ήταν βασικοί στις τελικές δοκιμές του Λάζλο Μπόλονι, ξεκινούν και στο αρχικό σχήμα. Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο ντέρμπι με τους Διούδη, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες και Μακέντα. Η αποστολή ήταν 21μελής και ένας έπρεπε να κοπεί....

Παναθηναϊκός: Εκτός 20άδας ο Καμπετσής
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Όσοι ήταν βασικοί στις τελικές δοκιμές του Λάζλο Μπόλονι, ξεκινούν και στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο ντέρμπι με τους Διούδη, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες και Μακέντα. Η αποστολή ήταν 21μελής και ένας έπρεπε να κοπεί. Αυτός είναι ο Καμπετσής.

Έχοντας τους Καρλίτος και Ιωαννίδη ο Μπόλονι έκρινε πως δεν χρειάζεται να υπάρχει στον πάγκο τρίτος επιθετικός σε ένα ματς εκτός έδρας για την ομάδα του. Γι’ αυτό και προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή.

Exit mobile version