ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός με Ολυμπιακό και οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Νιάς

Να κλείσει μία κάκιστη σεζόν με θετικό τρόπο θέλει ο Παναθηναϊκός. Μία νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού θα χρύσωνε λίγο το χάπι και αυτός είναι ο στόχος. Σε καμία περίπτωση δεν λύνει τα προβλήματα ούτε βελτιώνει τη συνολική εικόνα. Ωστόσο, με ένα τρίποντο ο Παναθηναϊκός θα δείξει ότι έβγαλε αντίδραση έστω και στο τελευταίο...

Παναθηναϊκός: Εκτός με Ολυμπιακό και οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Νιάς
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Να κλείσει μία κάκιστη σεζόν με θετικό τρόπο θέλει ο Παναθηναϊκός. Μία νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού θα χρύσωνε λίγο το χάπι και αυτός είναι ο στόχος.

Σε καμία περίπτωση δεν λύνει τα προβλήματα ούτε βελτιώνει τη συνολική εικόνα. Ωστόσο, με ένα τρίποντο ο Παναθηναϊκός θα δείξει ότι έβγαλε αντίδραση έστω και στο τελευταίο ματς, ενώ ταυτόχρονα ίσως διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για έξοδο στην Ευρώπη. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί από ΑΕΚ ή Άρη. Και οι δύο έχει ακουστεί πως κινδυνεύουν με τιμωρίες για διαφορετικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο είναι πολλά. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με πειραματική ενδεκάδα και αυτό γιατί κομβικοί παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι. Στην προπόνηση του Σαββάτου (15/5), με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, ο Διούδης δοκίμασε να προπονηθεί αλλά το πρόβλημα στο ισχίο δεν του το επέτρεψε. Ο Νιάς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ οι Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ ακολούθησαν θεραπεία. Ο Κουρμπέλης όλον αυτό τον καιρό κάνει το δικό του πρόγραμμα.

Κανείς από τους παίκτες που αναφέρθηκαν δεν βρίσκεται στην αποστολή. Συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Άρη, δηλαδή, θα υπάρχουν δεδομένα αρκετές αλλαγές. Στα θετικά ότι υπολογίζεται ο Μαουρίσιο έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Τη θέση του Διούδη είναι πιο πιθανό να πάρει ο Χριστογεώργος με τον Ξενόπουλο να μένει στον πάγκο. Μολό, Βέλεθ, Καραγιάννης και Χουάνκαρ θα είναι η τετράδα της άμυνας, ενώ μπροστά τους θα παίξουν οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Σανκαρέ. Βιγιαφάνιες, Μακέντα και Καρλίτος έχουν προβάδισμα για την τριπλέτα μπροστά χωρίς να αποκλείεται το να ξεκινήσει και ένας κλασικός εξτρέμ. Δύο βρίσκονται στην αποστολή, οι Ενγκμπακοτό και Αϊτόρ.

Εάν δεν υπάρξουν εκπλήξεις για πρώτη φορά στην καριέρα του ο νεαρός Χριστογεώργος θα αγωνιστεί σε ντέρμπι «αιωνίων», ενώ αυτό θα είναι το βάπτισμα του πυρός και για τον Καραγιάννη. Τρεις συμμετοχές και αυτές ολιγόλεπτες είχε έως τώρα στη σεζόν ο 20χρονος

Η αποστολή: Χριστογεώργος, Ξενόπουλος, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σάντσες, Καραγιάννης, Μολό, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Exit mobile version