ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ένας για όλους και όλοι για έναν

Τα γενέθλια του Σωκράτη Διούδη φανερώνουν του λόγου το αληθές

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ένα μεγάλο όπλο σε αυτή τη μαραθώνια προσπάθεια αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Αυτό το όπλο είναι το παρεΐστικο κλίμα, η συναδελφική αλληλεγγύη ή αλλιώς η εφαρμογή του μότο «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα στον Παναθηναϊκό, ούτε είναι κάποιος τόσο αναίσθητος στο «τριφύλλι» ή σκληρόπετσος να μην χαλαστεί από τα άσχημα αποτελέσματα του Ιανουαρίου.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι κλονίστηκαν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλο ή χωρίστηκαν σε φατρίες όπως συνέβαινε παλιότερα στον σύλλογο.

Η διατήρηση της ψυχραιμίας είναι ένα από τα κεκτημένα Νταμπίζα – Δώνη. Αναλύοντας την κατάσταση, στους «πράσινους», ναι συζητήθηκαν θέματα που δεν συζητούνται δημόσια (όπως η διαιτησία για παράδειγμα).

Το κλίμα ανάμεσα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος παραμένει άριστο. Αλλωστε στις οικογένειες, η συνοχή πρέπει να δυναμώνει στα δύσκολα. Βάση για το μέλλον είναι αυτή η κατάσταση.

Η πρόσφατη φωτογραφία από τα 26α γενέθλια του Σωκράτη Διούδη αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα…

Exit mobile version