ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ένιωσε ενοχλήσεις ο Κολοβός και αποχώρησε

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Τα προβλήματα σταθερά τον τελευταίο καιρό για τον Γιώργο Δώνη. Ζαχίντ, Ινσούα και Κότσαρης είναι οι τρεις που εξακολουθούν να κάνουν ατομικό. Όλοι τους δεν προλαβαίνουν το ματς της Κυριακής (1/12). Οι δύο πρώτοι παλεύουν σταδιακά να ανεβάσουν στροφές μήπως και προλάβουν...

Δημήτρης Κολοβός: 2020 για δύο λόγους
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Τα προβλήματα σταθερά τον τελευταίο καιρό για τον Γιώργο Δώνη.

Ζαχίντ, Ινσούα και Κότσαρης είναι οι τρεις που εξακολουθούν να κάνουν ατομικό. Όλοι τους δεν προλαβαίνουν το ματς της Κυριακής (1/12). Οι δύο πρώτοι παλεύουν σταδιακά να ανεβάσουν στροφές μήπως και προλάβουν το ματς που έπεται με τον Βόλο εκτός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα τους πιέσει για να μπουν νωρίτερα απ’ όσο μπορούν. Ο στόχος είναι να μην επιβαρυνθούν. Ωστόσο, οι απουσίες τους είναι σημαντικές και ειδικά εκείνη του Νορβηγού, που πάντως πάει καλύτερα απ’ ό,τι αναμενόταν.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (27/11) το πρόγραμμα περιελάμβανε μετά την προθέρμανση ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Προς το τέλος υπήρξε και ένα απρόοπτο. Ο Κολοβός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και γι’ αυτό αποχώρησε. Δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος απογοήτευσε στο Αγρίνιο. Πέταξε την ευκαιρία που του δόθηκε εκεί και αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσει ο Δώνης. Θα του δώσει δεύτερη διαδοχική στο ματς με τον Αστέρα ή θα προτιμήσει κάποια άλλη επιλογή μεσοεπιθετικά;

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version