ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές και διεθνείς

Την πρώτη του προπόνηση για την εβδομάδα θα κάνει την Τρίτη (10/11) ο Παναθηναϊκός και οι απουσίες που θα έχει δεν είναι λίγες. Ανεξάρτητα από τους τραυματίες, οι διεθνείς είναι αρκετοί. Το πρόσωπο της ημέρας, βέβαια, είναι ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Ο Παναθηναϊκός έχει και τους Διούδη και...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την πρώτη του προπόνηση για την εβδομάδα θα κάνει την Τρίτη (10/11) ο Παναθηναϊκός και οι απουσίες που θα έχει δεν είναι λίγες. Ανεξάρτητα από τους τραυματίες, οι διεθνείς είναι αρκετοί.

Το πρόσωπο της ημέρας, βέβαια, είναι ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Ο Παναθηναϊκός έχει και τους Διούδη και Κουρμπέλη εκεί, ενώ στη Ελπίδων υπάρχουν οι Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μπουζούκης.

Συνεπώς ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες το προσεχές χρονικό διάστημα. Υπάρχει, όμως, για εκείνον κάτι θετικό. Ότι οι τραυματίες θα έχουν τον χρόνο να αναρρώσουν.

Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης και Αντονίτο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αρχίσουν να προπονούνται κανονικά. Εκτός αυτών, όμως, σημαντικό είναι πως οι Βιγιαφάνιες και Χουάνκαρ θα έχουν τον χρόνο να βρουν πλήρως τα πατήματά τους. Αμφότεροι θεωρούνται σημαντικοί στον φετινό Παναθηναϊκό και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα βρίσκονται στην ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Exit mobile version