Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια των Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ

Τι έχει γίνει έως τώρα και τι έπεται στις επαφές του Παναθηναϊκού με τους Χουάνκαρ και Τάσο Χατζηγιοβάνη

Δύο συμβόλαια θέλει να ανανεώσει ο Παναθηναϊκός σε πρώτη φάση, όπως έχουμε ενημερώσει. Αυτά είναι των Χουάνκαρ και Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Η περίπτωση του πρώτου είναι πιο απλή. Από τη στιγμή που ο ίδιος με δηλώσεις του προ ημερών τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», όλα γίνονται πιο εύκολα. Ποια είναι τα έως τώρα δεδομένα; Πριν από τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός είχε μία συζήτηση με τον εκπρόσωπό του. Σε αυτή έγινε σαφές πως σύντομα θα του κατατεθεί πρόταση. Ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Αυτό θα γίνει όταν κατατεθεί η πρόταση.

Στην πατρίδα του υπάρχουν ομάδες που τσεκάρουν τον Ισπανό αριστερό μπακ, αλλά εφόσον τον καλύψει ο Παναθηναϊκός, όλα θα τελειώσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός απροόπτου, στο φινάλε ο πρώην παίκτης της Μάλαγα θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αθηνών.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του δεύτερου. Ο Χατζηγιοβάνης δείχνει μία διάθεση να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Επιθυμία του είναι να ψαχτεί εκτός συνόρων. Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση και σε εκείνον, αλλά το κατά πόσο ο Μυτιληνιός εξτρέμ συμφωνήσει, είναι άλλο θέμα. Έως τώρα όλη του την καριέρα την έχει περάσει στους «πράσινους» και πολλά θα εξαρτηθούν και από το ποιες ομάδες ακόμη θα ενδιαφερθούν.