ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την ΑΕΚ

Επιστροφή στην κανονικότητα. Η πρώτη αποστολή στη μετά κορονοϊού εποχή ανακοινώθηκε. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/6) την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του στα πλέι οφ της Super League 1 και οι απουσίες δεν λείπουν. Ήταν γνωστό πως οι Περέα και Πούγγουρας θα χάσουν το συγκεκριμένο ματς. Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση και ο δεύτερος ταλαιπωρείται...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επιστροφή στην κανονικότητα. Η πρώτη αποστολή στη μετά κορονοϊού εποχή ανακοινώθηκε.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/6) την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του στα πλέι οφ της Super League 1 και οι απουσίες δεν λείπουν.

Ήταν γνωστό πως οι Περέα και Πούγγουρας θα χάσουν το συγκεκριμένο ματς. Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αντιθέτως, ετοιμοπόλεμος είναι ο Νάγκι έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα. Τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά ο Ούγγρος, όπως και ο Κουρμπέλης.

Από εκεί και πέρα, λόγω ενός μικροτραυματισμού εκτός έμεινε ο Μπεκ, ενώ κόπηκαν οι Αποστολάκης, που εντός της εβδομάδας έχασε προπονήσεις, Βαγιαννίδης και Ζαγαρίτης. Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος και φυσικά ο Καρλίτος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, έμειναν επίσης εκτός.

Υπενθυμίζεται πως πλέον κάθε ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να έχει 20 παίκτες στον πάγκο της και να κάνει πέντε αλλαγές. Ο Δώνης επέλεξε εξ αρχής να πάρει όλους τους απαραίτητους και να μην κόψει κανέναν την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή, όπως την ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Exit mobile version