ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι νέες διατάξεις, οι πιτσιρικάδες και ο παίκτης που ξεχώρισε

Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες διατάξεις και πρόσωπα είχε ο Λάζλο Μπόλονι στο ισόπαλο (1-1) φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού άφησε στην… άκρη το 4-4-2 και προτίμησε αρχικά 4-2-3-1.

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες διατάξεις και πρόσωπα είχε ο Λάζλο Μπόλονι στο ισόπαλο (1-1) φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού άφησε στην… άκρη το 4-4-2 και προτίμησε αρχικά 4-2-3-1, με τον Ξενόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μολό (δεξιά), Μαυρομμάτη-Καραγιάννη, Χουάνκαρ (αριστερά) στην άμυνα, τους Σερπέζη-Αλεξανδρόπουλο στα χαφ, τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Σ. Τζαβίδα και τους Μπεκ-Αϊτόρ στα πλάγια.

Οι ειδήσεις ήταν ότι ο Γιοάν Μολό έπαιξε ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας (είχε συμβεί το ίδιο και στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων), ο Λούκας Βιγιαφάνιες έπαιξε βασικός (αναμενόμενο, αλλά γεγονός) και ο Ούφε Μπεκ επανεμφανίστηκε!

Ο Δανός εξτρέμ θεωρείτο «ξένο σώμα» επί Ντάνι Πογιάτος (και νωρίτερα για να είμαστε ακριβείς), όμως είχε την ευκαιρία να πείσει τον Λάζλο Μπόλονι για διαφοροποίηση των δεδομένων.

Η αλήθεια είναι ότι συνολικά ο Παναθηναϊκός ήταν μετριότατος, απόρροια φυσικά και του γεγονότος ότι αγωνίστηκε με αρκετούς ανέτοιμους και περισσότερους νεαρούς.

Ο Χουάνκαρ επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και έδειξε ότι μπορεί να παίξει βασικός σε επίσημο ματς, ο Βιγιαφάνιες απέχει αρκετά από το καλό του πρόσωπο, ενώ παίκτες όπως ο Καραγιάννης και ο Σ. Τζαβίδας πήραν γεύση από δράση απέναντι σε πολλούς φτασμένους αντιπάλους.

Μάλιστα, ο Τζαβίδας βρήκε δίχτυα στο α’ ημίχρονο, αλλά δε χρίστηκε σκόρερ επειδή ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ.

 

4-3-3 ο Παναθηναϊκός με δύο «οκτάρια»

Στο β’ ημίχρονο ο Λάζλο Μπόλονι το «γύρισε» κατά βάση σε 4-3-3 με δύο «οκτάρια» και χρησιμοποίησε περισσότερους νεαρούς.

Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μ. Τζαβίδας και Κόναν, ήταν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ενώ ο Τουρκοχωρίτης είχε μπει από το α’ ημίχρονο λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε ο Μολό.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον Κριστιάν Κόναν που επίσης θεωρείτο «φευγάτος», αλλά να που πήρε χρόνο συμμετοχής.

Κάποια credits παίρνει ο Αϊτόρ, ο οποίος έκανε μία όμορφη ενέργεια από αριστερά, «έσπασε» στην περιοχή και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγες ημέρες πριν από τα 19α του γενέθλια, ο Πατρινός μεσοεπιθετικός, παρότι χρησιμοποιήθηκε ως «οκτάρι», φανέρωσε εκ νέου ότι έχει καλή σχέση με τα δίχτυα, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τον Μπόλονι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός νέα: Οι τελευταίες ειδήσεις

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version