Παναθηναϊκός: Οι πολλές δυσκολίες για τον Παλάσιος

Αναγκασμένος να κοιτάξει και αλλού είναι ο Παναθηναϊκός έστω και εάν συνεχίζει την προσπάθειά του για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος

Από τη στιγμή που βγήκε στην Αργεντινή πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος τα σενάρια διαρκώς πληθαίνουν.

Στην πατρίδα του 29χρονου επιθετικού αυτό που υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή ήταν ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αυξήσει την πρότασή του για να τον κάνει δικό του. Βγήκαν διάφορα νούμερα, ενώ δημοσιεύματα στην Αργεντινή ανέφεραν πως θα χρειαστούν 1.500.000 ευρώ.

Πηγές που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη αγορά αναφέρουν πως ίσως δεν φτάσουν ούτε τόσα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή η Ιντεπεντιέντε έχει βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη θεωρώντας πως με την πώληση του Παλάσιος θα πάρει και μία σημαντική οικονομική ανάσα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολο να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις της. Ακόμα και εάν εκείνη οφείλει χρήματα στον ποδοσφαιριστή και ο τελευταίος πιέζει από την πλευρά του επιθυμώντας να παίξει στην Ευρώπη.

Τέλος, στο «τριφύλλι» θα πρέπει να βγάλουν άκρη και με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Στην Αργεντινή τα δικαιώματα ενός ποδοσφαιριστή δεν τα έχει συνήθως μόνο μία ομάδα. Υπάρχουν διάφοροι μάνατζερ στην όλη ιστορία και συνήθως χρειάζεται αρκετός χρόνος για να εξαλειφθούν τέτοια εμπόδια ή αρκετά χρήματα. Όλα αυτά καθιστούν δύσκολη την υπόθεσή του. Ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει για λίγο ακόμα, αλλά με τον χρόνο να πιέζει, εξετάζει και ένα plan b.

 

Διαβάστε επίσης:

Και γιατί να μην είναι κυνικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα στα μούτρα μας;

ΑΕΚ – Επίσημο: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Μάνι Χάρις προς επιβεβαίωση του Sportime!

Λιάγκας – Σκορδά: Αυτός θα είναι ο νέος συνεργάτης τους