ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι Σέρβοι επιμένουν για Κάνιας, αλλά…

Αντίστροφα μετρά ο Χοσέ Κάνιας στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα του, όμως, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πακετάρει ξανά για να αποχωρήσει. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των Σέρβων. Κάπου εδώ σύμφωνα με τους γείτονες κολλάει ο Παναθηναϊκός. Συνεχίζουν να επιμένουν πως οι...

Παναθηναϊκός Κάνιας
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αντίστροφα μετρά ο Χοσέ Κάνιας στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα του, όμως, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πακετάρει ξανά για να αποχωρήσει. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των Σέρβων.

Κάπου εδώ σύμφωνα με τους γείτονες κολλάει ο Παναθηναϊκός. Συνεχίζουν να επιμένουν πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται και θα κάνουν στην πορεία την κίνησή τους.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, όπως σας έχουμε μεταφέρει. Ο Κάνιας είναι ένας παίκτης που προτάθηκε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Έως εκεί, όμως, αφού δεν αναμένεται να υπάρξει συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει κάτι διαφορετικό. Σε πρώτη φάση θέλει άλλου στυλ χαφ ο Γιώργος Δώνης. Ένα οκτάρι αναζητά για να συμπληρώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όχι έναν ακόμη αμυντικό χαφ.

Επιπλέον, τροχοπέδη αποτελεί η ηλικία του παίκτη. Οι «πράσινοι» προσπαθούν κυρίως να κοιτούν ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία. Επομένως, μπορεί να υπάρχει καπνός, αλλά όχι φωτιά. Ειδικά από τη στιγμή που ο Τσάβι Ρόκα περιμένει ακόμα την τελική ενημέρωση του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με το ύψος του μπάτζετ, ώστε να ξέρει στη συνέχεια τι κινήσεις μπορεί να κάνει.

Exit mobile version