Αϊτόρ και Βιτάλ στο Λαμία - Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να κρατάει «ζεστούς» τους παίκτες του, αφού ο Παναθηναϊκός τους έχει σχεδόν όλους ανάγκη

Το συμβόλαιό του είναι υψηλό. Κοστίζει περισσότερα από 350.000 ευρώ το χρόνο και ο Παναθηναϊκός από τον Αϊτόρ δεν έχει πάρει τα αναμενόμενα.

Δεν έχει καν νόημα να μπούμε σε διαδικασία να ψάξουμε αν αξίζει τόσο που (δεν) παίζει ο Ισπανός. Κόντρα στη Λαμία πάντως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να του δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής. Κι αυτό που μένει ως γεύση είναι πως ο 25χρονος έδωσε πράγματα που ως τότε απουσίαζαν εντελώς από το παιχνίδι του «τριφυλλιού». Βοηθώντας από την πλευρά του να διασπαστεί η άμυνα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Δεν λέμε ότι άλλαξε κάτι φοβερό ως προς την τάση ή τη θέληση, αν προτιμάτε, να φύγει ο παίκτης στο ερχόμενο παζάρι. Μέχρι πρότινος άλλωστε, προκαλούσε εκνευρισμό στους ανθρώπους της ομάδας η έλλειψη διάθεσης που έδειχνε στις προπονήσεις. Όμως ο Γιοβάνοβιτς βρήκε τρόπο να κινητοποιήσει τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που σαφώς πιστώνεται ο Σέρβος.

Ακόμα κι αν ο Αϊτόρ φύγει προσεχώς, θα είναι ξεκάθαρα καλύτερο να το κάνει έχοντας νωρίτερα παίξει και φανεί. Και την ομάδα θα έχει βοηθήσει έτσι (όσο εν τέλει κάτσει) και θα γίνει πιο ελκυστικός σε ενδιαφερόμενες ομάδες και θα μπορεί να πιάσει καλύτερη τιμή στην αγορά. Εδώ που τα λέμε, πάντως, ο Παναθηναϊκός γενικά δεν παίρνει πράγματα από τους εξτρέμ του. Επομένως, κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη.

Από όπου κι αν το πιάσεις δηλαδή, όποια να είναι η κατάληξη, θα είναι ένα επωφελές για όλους σενάριο αν επαληθευτεί. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας κόουτς που δίνει ευκαιρίες. Αν κρίνει πως ο Αϊτόρ του κάνει γι’ αυτό που πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται, θα τον βάλει. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά ένας παίκτης που επί σειρά μηνών δεν έκανε πρακτικά τίποτα της προκοπής, να έχει πράγματα να μας δείξει με την πράσινη φανέλα. Έστω και εάν οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό, είναι ελάχιστες.

Κατεβάστε την e-Sportime 26-11-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.