ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αναλυτικά οι βελτιώσεις σε «Απ. Νικολαΐδης» και «Γ. Καλαφάτης»

Σημαντικές αλλαγές γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στο προπονητικό κέντρο.
Παναθηναϊκός: Αναλυτικά οι βελτιώσεις σε «Απ. Νικολαΐδης» και «Γ. Καλαφάτης»

Παναθηναϊκός: Σημαντικές αλλαγές γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στο προπονητικό κέντρο.

Είχαμε ενημερώσει ότι ο Παναθηναϊκός, πλην του «Απ. Νικολαΐδης», θα προβεί σε αλλαγές και στο «Γ. Καλαφάτης».

Καταρχάς, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο με το φινάλε του πρωταθλήματος θυμίζει εργοτάξιο, διενεργείται πλήρης ανακατασκευή και ολική ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου.

Το γήπεδο έχει ήδη σκαφτεί σε βάθος 25 εκατοστών, προκειμένου να τοποθετηθεί καινούργιο αποστραγγιστικό σύστημα και να αφαιρεθεί το προβληματικό υπόστρωμα.

Θα τοποθετηθεί άμμος και ακολούθως ένας αρμόδιος γεωπόνος από την Ιταλία θα ξεκινήσει τη σπορά, με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο σε 45 ημέρες.

Πιθανώς να θυμάστε ότι υπήρχε πρόβλημα στο σημείο του αγωνιστικού χώρου μπροστά από την οδό Τσόχα (σ.σ. δεν το «βλέπει» ο ήλιος με αποτέλεσμα το χορτάρι να μην αναπτύσσεται σωστά).

Τέτοια θέματα αναμένεται να ξεπεραστούν και η εικόνα του γηπέδου να είναι όπως πρέπει.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, αγόρασε δεύτερο φωτιστικό σώμα από την Ολλανδία και καινούργιο εξοπλισμό συντήρησης που θα βρίσκεται μόνιμα στη Λεωφόρο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν κι άλλες εργασίες, οι οποίες και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Αναφορικά με το προπονητικό κέντρο, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα αλλά και η προπόνηση της ομάδας, το πλαστικό γήπεδο μετατρέπεται σε φυσικό, ενώ γίνεται συντήρηση και στα άλλα δύο γήπεδα, καθώς και τοποθέτηση νέου αποστραγγιστικού.

Το χορτάρι που τοποθετείται θα είναι παρόμοιο με της Λεωφόρου, προκειμένου να έχει την ίδια αίσθηση και να προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, στο Κορωπί θα γίνει ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, το ιατρείο και την κουζίνα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του επίσημου διαδικτυακού της καναλιού, πρόβαλε τη δουλειά που γίνεται αυτές τις ημέρες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και το προπονητικό κέντρο.

Οι μπουλντόζες έχουν αναλάβει δράση, ετοιμάζοντας το έδαφος για τις εργασίες που θα ακολουθήσουν.

Οι ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχουν κάθε άνεση τόσο στο προπονητικό κέντρο που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά, όσο στο γήπεδο που η ομάδα θα δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Από την πλευρά τους, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να ξεχαστεί στα μέτρα του δυνατού η χειρότερη σεζόν στην ιστορία του κλαμπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ξεκινάει για διψήφιο αριθμό μεταγραφών – αποχωρήσεων

Παναθηναϊκός: Η μπάλα χαμηλά και ταμείο θα γίνει στο τέλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αναλυτικά οι βελτιώσεις σε «Απ. Νικολαΐδης» και «Γ. Καλαφάτης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.