ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Κ19: Απώλεια στη Λιβαδειά

Το «τριφύλλι» έμεινε στο 1-1 με την ομάδα της Βοιωτίας

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν άρχισε καλά για τον Παναθηναϊκό το Σαββατοκύριακο, αφού το Σάββατο η ομάδα Κ19 άφησε δύο βαθμούς στον Αγιο Σπυρίδωνα του Ορχομενού.

Υπό το βλέμμα των Κώστα Κωνστάντου και Δημήτρη Σαραβάκου, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο β’ ημίχρονο με σκαφτό σουτ του Σπύρου Τζαβίδα, έπειτα από πάσα του Δημήτρη Σερπέζη και στη συνέχεια πλησίασαν ουκ ολίγες φορές στο 0-2.

Τελικά, ο άγραφος ποδοσφαιρικός νόμος επιβεβαιώθηκε, καθώς στο 80’ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Νίκα και το «τριφύλλι» υπέστη την πρώτη του απώλεια έπειτα από πέντε σερί νίκες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ζωγράφος, Βαγκέλοφ (79’ Δήμος), Σπίρι, Πούλος, Μολές, Αργυρίου, Ντε Νικολό (55’ Κοτρογιάννης), Νίκας, Μακρής, Τσάπρας, Κυριαζής (62’ Καραμπάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μποτσάρης, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Σαντικάι, Σπίνος, Σκεντεράι, Σερπέζης, Ηλιάδης (76′ Παπαδόπουλος), Τζαβίδας, Σαμαράς (55′ Ζαγαρίτης), Σέχου (60′ Αθανασακόπουλος).

*Photo αρχείου

Exit mobile version