ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χορταστικό ματς στην Τρίπολη – Νίκη για την Κ19

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επικράτησε 3-2

Παναθηναϊκός Κ19
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις του στη Super League Κ19 ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε 3-2 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ για… σεμινάριο πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0.

Ο Καρβούνης στο 15’ άνοιξε το σκορ μετά από ωραία συνεργασία με Τζαβίδα και Αθανασακόπουλο, ενώ ο Ηλιάδης στο 37’ με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν βρει και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως ο Κρυπαράκος από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αντ’ αυτού, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 στο 49’ με κεφαλιά του Κωστέα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Από εκείνο το σημείο και μετά, στο παιχνίδι κυριάρχησε η ένταση, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ (πέναλτι που κέρδισε ο Τζαβίδας και εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιάδης).

Έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Αστέρας μείωσε με πέναλτι του Θεοδωρίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καραγιαννίδης, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Αλέμης (78′ Ανανιάδης), Προύντζος (85′ Αντωνάκης), Γουσέτης (46′ Χριστόπουλος), Γεωργακόπουλος (55′ Καλογερόπουλος), Δ. Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος, Ζουγλής (46′ Κωστέας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας (59’ Λαζαρίδης), Σιδεράς, Ρόμπι, Ηλιάδης, Κρυπαράκος (83’ Κωστόπουλος), Καρβούνης (83’ Πουλιανός), Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (66’ Φρόκου).

Exit mobile version