ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακούφιση για Νάγκι, καλύτερα άλλοι τρεις

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην ξέρει πότε θα δώσει ξανά επίσημο παιχνίδι στη Super League 1 λόγω κορονοϊού, όμως, το θετικό για εκείνον είναι πως τα προβλήματα μειώνονται. Στην προπόνηση της Τετάρτης (11/3) ο Ντόμινικ Νάγκι εγκατέλειψε την προπόνηση, αλλά μία μέρα μετά η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε «καθαρή». Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για...

Παναθηναϊκός Νάγκι Μακέντα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην ξέρει πότε θα δώσει ξανά επίσημο παιχνίδι στη Super League 1 λόγω κορονοϊού, όμως, το θετικό για εκείνον είναι πως τα προβλήματα μειώνονται.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (11/3) ο Ντόμινικ Νάγκι εγκατέλειψε την προπόνηση, αλλά μία μέρα μετά η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε «καθαρή». Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Ούγγρο. Αυτό σημαίνει πως εντός των ημερών ο 24χρονος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα ήταν και τα νέα για τον Εμάνουελ Ινσούα. Η μαγνητική στο γόνατο έδειξε ότι το οστικό οίδημα υποχώρησε και αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός σταδιακά θα ανεβάσει ταχύτητα.

Επίσης, το triplex φλεβών του Γιασίν Αγιούμπ έδειξε ότι η θρόμβωση έχει απορροφηθεί, όμως, προληπτικά ο Μαροκινός θα συνεχίσει να λαμβάνει αγωγή για τις επόμενες εβδομάδες. Επιπλέον, θα ξεκινήσει να κάνει ατομικές προπονήσεις με δρομικές ασκήσεις.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Διαπιστώθηκε πως υπάρχει σημαντική βελτίωση και στον προσαγωγό του και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει τραυματίες. Κολοβέτσιος και Κολοβός έκαναν για άλλη μία μέρα ατομικό, ενώ ο Σερπέζης δεν συμμετείχε λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Ινσούα, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Νάγκι και ο Σένκεφελντ πρόγραμμα αποφόρτισης.

Exit mobile version