ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Και επίσημα στο προπονητικό επιτελείο ο Μανουέλ Ρόκα

Μία νέα προσθήκη έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μανουέλ Ρόκα θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εκτός αυτού του ρόλο θα βρίσκεται και στο τμήμα scouting της ομάδας, προκειμένου να ελέγχει και να προτείνει ποδοσφαιριστές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Παναθηναϊκός δίνει 500.000 ευρώ τον χρόνο για 3ετές συμβόλαιο στον Ίσλα!» Αναλυτικά...

Παναθηναϊκός: Και επίσημα στο προπονητικό επιτελείο ο Μανουέλ Ρόκα
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία νέα προσθήκη έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μανουέλ Ρόκα θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εκτός αυτού του ρόλο θα βρίσκεται και στο τμήμα scouting της ομάδας, προκειμένου να ελέγχει και να προτείνει ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Παναθηναϊκός δίνει 500.000 ευρώ τον χρόνο για 3ετές συμβόλαιο στον Ίσλα!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μανουέλ Χοσέ Ρόκα. Ο 44χρονος Ισπανός αναλαμβάνει ρόλο αναλυτή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και παράλληλα εντάσσεται στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού.

Ο Μανουέλ Ρόκα γεννήθηκε στην πόλη Οριουέλα της Ισπανίας και έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Πλατανιά, Ηρακλή».

Exit mobile version