ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: «Κυνηγάει» την πώληση

Όταν μία ομάδα ακολουθεί σφικτή οικονομική πολιτική, θα πρέπει να αναζητήσει άλλες διεξόδους για να παραταχθεί ανταγωνιστική.

Παναθηναϊκός: Το κείμενο αρχίζει με ενημέρωση υγειονομικού και όχι αθλητικού ενδιαφέροντος που σχετίζεται με την κατάσταση στην Ολλανδία.
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Όταν μία ομάδα ακολουθεί σφικτή οικονομική πολιτική, θα πρέπει να αναζητήσει άλλες διεξόδους για να παραταχθεί ανταγωνιστική.

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να κάνει βιαστικές και σπάταλες κινήσεις, αφού το πρόσφατο παρελθόν αποτελεί οδηγό του.

Οι προσθήκες έχουν περάσει από… κόσκινο και δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εκτός πια αν εξαντληθούν πλήρως τα περιθώρια χρόνου.

Πάντως, αναφορικά με τις θέσεις βασικών που χρειάζονται ενίσχυση, οι μεταγραφές θα είναι μία προς μία. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Από εκεί και πέρα, μία από τις προαναφερθείσες διεξόδους, αφορά στον τομέα των αποδεσμεύσεων.

Είτε να αποχωρήσουν παίκτες και, άρα, να απεμπλακεί η ομάδα από το συμβόλαιό τους, είτε ιδανικά να υπάρξει κάποια πώληση.

Η ιστορία με τον Αργύρη Καμπετσή και την Γκεζτέπε δεν προχώρησε, επομένως ο Παναθηναϊκός έχασε αυτό το οικονομικό… μαξιλαράκι.

Όσο, όμως, προχωρά η μεταγραφική περίοδος τόσο περισσότερο θα γίνονται ενέργειες για τυχόν πώληση τουλάχιστον ενός παίκτη.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η ομάδα έχει ανάγκη από ένα deal που θα τονώσει το ταμείο της.

 

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος έστειλε μήνυμα σε Γιοβάνοβιτς, παίκτες

Κορονοϊός: 2.562 νέα κρούσματα και 7 νέοι θάνατοι

Exit mobile version