ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Μπουζούκης

Να αφήσει πίσω του το ματς με τον Βόλο καλείται ο Παναθηναϊκός. Τη Δευτέρα (26/10) έγινε η προπόνηση και τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι ήταν ουκ ολίγα. Γενικά ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς τραυματίες αυτό το χρονικό διάστημα. Στη λίστα, όμως, προστέθηκε άλλος ένας. Ο Μπουζούκης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική....

Παναθηναϊκός Μπουζούκης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Να αφήσει πίσω του το ματς με τον Βόλο καλείται ο Παναθηναϊκός. Τη Δευτέρα (26/10) έγινε η προπόνηση και τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι ήταν ουκ ολίγα.

Γενικά ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς τραυματίες αυτό το χρονικό διάστημα. Στη λίστα, όμως, προστέθηκε άλλος ένας. Ο Μπουζούκης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Από εκεί και πέρα, Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες και Ιωαννίδη έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης και οι Μακέντα, Καρλίτος και Κουρμπέλης έκαναν αποφόρτιση. Χατζηθεοδωρίδης Βέλεθ και Αγιούμπ ακολούθησαν θεραπεία με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμοι οι… μισοί.

Το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί περιελάμβανε αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής.

 

Exit mobile version