ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κολοβέτσιο, Μπεκ, Ινσούα και εκπλήξεις στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Με Κολοβέτσιο, Μπεκ και εκπλήξεις στον Βόλο

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Να πάρει δεύτερη νίκη στη σειρά στη Super League 1 για πρώτη φορά φέτος θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο την Κυριακή (8/12).

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Δώνη. Ο Ζαχίντ τελικά δεν πρόλαβε και έμεινε εκτός, όπως και ο τραυματίας Κότσαρης. Επίσης, ήταν γνωστό πως δεν υπολογίζονταν οι τιμωρημένοι Πούγγουρας και Κουρμπέλης. Αυτομάτως, λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Παναθηναϊκός θα έχει και αλλαγές στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ινσούα επιστρέφει από τον τραυματισμό του έχοντας εκτίσει και την τιμωρία του. Δεν πρέπει, όμως, να θεωρείται σίγουρο πως θα ξεκινήσει, αφού δεν βρίσκεται στο 100%. Κανονικά στην αποστολή και ο Μπεκ, παρά τον μικροτραυματισμό που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής (6/12), όπως και ο Κολοβέτσιος. Ο τελευταίος είχε αντικατασταθεί προληπτικά με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Τέλος, υπάρχουν και δύο εκπλήξεις στις επιλογές του Δώνη. Ο λόγος για τους Ζαγαρίτη και Βαγιαννίδη. Αμφότεροι πήγαν καλά στο ματς του Κυπέλλου και πιθανότατα αυτή είναι η επιβράβευσή τους. Για τον δεύτερο, βέβαια, είναι και κάτι παραπάνω. Ένα ακόμη μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιοχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σενκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Κολοβός, Χρ. Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Αλεξανδροπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version