ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα οι Πούγγουρας, Σάντσες, Σαβιέρ και Αϊτόρ

Επιστροφές μετράει ο Παναθηναϊκός λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην προπόνηση της Τρίτης (17/11) ο Αχιλλέας Πούγγουρας μπήκε σε φουλ πρόγραμμα και «φώναξε» παρών εν όψει του ντέρμπι. Στη διακριτική ευχέρεια του Λάζλο Μπόλονι είναι το εάν θα προτιμήσει εκείνον ή τον Φραν Βέλεθ στο πλάι του Μπαρτ Σένκεφελντ. Από εκεί και πέρα,...

Παναθηναϊκός Πούγγουρας
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επιστροφές μετράει ο Παναθηναϊκός λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην προπόνηση της Τρίτης (17/11) ο Αχιλλέας Πούγγουρας μπήκε σε φουλ πρόγραμμα και «φώναξε» παρών εν όψει του ντέρμπι. Στη διακριτική ευχέρεια του Λάζλο Μπόλονι είναι το εάν θα προτιμήσει εκείνον ή τον Φραν Βέλεθ στο πλάι του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Από εκεί και πέρα, μικροπροβλήματα είχαν αποκομίσει από το δίτερμα του Σαββάτου (14/11) οι Φακούντο Σάντσες και Αντόνιο Σαβιέρ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους στο ντέρμπι. Αμφότεροι, άλλωστε, προπονήθηκαν κανονικά, ενώ αυτό ισχύει και για τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Αγιούμπ, ατομικό οι Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και γυμναστήριο ο Βέλεθ. Απουσίαζαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Τέλος, το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Exit mobile version