ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Νάγκι, «θέμα» με Θεοχάρη και Αλεξανδρόπουλο

Κάθε μέρα και νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα των τραυματιών για τον Γιώργο Δώνη. Πολλά τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τουλάχιστον υπάρχει ένα θετικό από την προπόνηση της Πέμπτης (4/6) και αυτό έχει να κάνει με τον Νάγκι. Ο Ούγγρος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για...

Παναθηναϊκός Νάγκι Αγιούμπ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κάθε μέρα και νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα των τραυματιών για τον Γιώργο Δώνη.

Πολλά τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τουλάχιστον υπάρχει ένα θετικό από την προπόνηση της Πέμπτης (4/6) και αυτό έχει να κάνει με τον Νάγκι. Ο Ούγγρος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής (7/6).

Το ερώτημα είναι εάν θα ξεκινήσει βασικός. Ο Δώνης προόριζε τον Νάγκι για το αρχικό σχήμα. Τώρα θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του. Εάν δεν είναι στο 100%, κάτι που συγκεντρώνει και τις πιο πολλές πιθανότητες, υπάρχει δίλημμα για τον αντικαταστάτη του. Ανοιχτό και το να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός με 4-3-3 στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, Ινσούα και Κολοβός ενσωματώθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους, ενώ Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Μπεκ και Αποστολάκης ακολούθησαν ατομικό. Για άλλη μία μέρα θεραπεία έκανε ο Περέα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στη διάρκεια του διπλού ο Αλεξανδρόπουλος αισθάνθηκε ενόχληση στην πλάτη και αποχώρησε, ενώ ο Θεοχάρης δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα.

Exit mobile version