Οι πανηγυρισμοί στο Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου βαδίζουμε και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών

Η αντίστροφη μέτρηση για να τελειώσει ο Ιανουάριος άρχισε και ο Παναθηναϊκός σεφτέ μεταγραφικά δεν έχει κάνει. Γενικότερα η κινητικότητα είναι περιορισμένη στους «πράσινους».

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις. Εξ αρχής ήταν γνωστό πως στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ο Παναθηναϊκός θα πάει για μετρημένες προσθήκες. Η μία ήταν του χαφ και η δεύτερη του αριστερού μπακ. Προς το παρόν τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Διάθεση να δοθούν καλά συμβόλαια και για τις δύο θέσεις, υπάρχει. Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να δαπανήσει ένα ποσό και για να πληρωθούν οι ομάδες των παικτών, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό είναι και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κινούνται αναλόγως. Ο Γενί Ενγκμπακοτό αναζητεί ομάδα κυρίως στην πατρίδα του, η περίπτωση του Γιασίν Αγιούμπ λόγω απολαβών είναι πιο δύσκολη, ενώ ανοιχτό είναι και το θέμα του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Εφόσον αποκτηθεί αριστερός μπακ, θα είναι τρίτος. Το γνωρίζει και ο ίδιος και γίνεται μία προσπάθεια μήπως βρει ομάδα.

Η υπόθεση του Γιάννη Μπουζούκη φαίνεται πως θα τραβήξει. Το Sportime είχε ενημερώσει πως κοιτάει προς άλλες πολιτείες. Υπήρξε ενδιαφέρον από Τουρκία (πιο ζεστή η Μαλάτιασπορ), αλλά το όλο θέμα πάγωσε. Από Ολλανδία έγιναν επαφές με κάποιες ομάδες. Ακόμη οριστικές εξελίξεις δεν έχουν σημειωθεί. Εκτός απροόπτου, πάντως, θα βρεθεί άκρη με τον 23χρονο και θα φύγει.

Τέλος, το να φτάσει τις τελευταίες μέρες πρόταση για άλλον ποδοσφαιριστή δεν πρέπει να αποκλειστεί. Είτε αφορά βασικό παίκτη είτε αναπληρωματικό που υπολογίζεται. Εντός της εβδομάδας, άλλωστε, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το εάν θα έρθει νέα πρόταση για τον Διούδη από ομάδα εκτός Ευρώπης.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο