ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για Άρη ο Σένκεφελντ – Αποφόρτιση για δύο

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα πορευθεί τελικά η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στην κυριακάτικη (18/4, 15:00) αναμέτρηση με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα πορευθεί τελικά η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στην κυριακάτικη (18/4, 15:00) αναμέτρηση με τον Άρη.
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα πορευθεί τελικά η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στην κυριακάτικη (18/4, 15:00) αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αρκετές σημαντικές απουσίες στο ματς με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υπέστη θλάση, ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι τιμωρημένος και ο  Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε ξανά θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Θλάση πρώτου βαθμού ήταν το… πόρισμα, επομένως ο Παναθηναϊκός θα τον στερηθεί σε αυτό το πολύ σημαντικό ματς για τη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Εκτός του Σένκεφελντ, θεραπεία ακολούθησε και ο Χατζηγιοβάνης, ενώ οι Μαουρίσιο, Φραν Βέλεθ έκαναν αποφόρτιση.

Γενικότερα, σε χαμηλότερη ένταση κινήθηκε ο ρυθμός της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι διαθέσιμοι παίκτες του Μπόλονι έκαναν προθέρμανση, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ειδικό πρόγραμμα.

Exit mobile version