ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα «έδειξε» το πρόβλημα

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα «κρύβεται» το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στην τελική του προσπαθεια.

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα «έδειξε» το πρόβλημα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν ανακαλύπτει τη Αμερική όποιος λέει ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στα τελειώματα. Πρώτος απ’ όλους ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που το επαναλαμβάνει συχνά πυκνά και με το δίκιο του. Δεν αρκεί να είσαι ανώτερος ή να κάνεις φάσεις, πρέπει να βάζεις την μπάλα στα δίχτυα και εκεί ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα.

Ο Περέα είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο project, ένας παίκτης που με δουλειά και υπομονή μπορεί σταδιακά να βοηθήσει αρκετά. Ακόμα δεν είναι έτοιμος, όμως, όπως δεν είναι και ο Καμπετσής. Για τον τελευταίο, παρεμπιπτόντως, μόνο ο Δώνης ξέρει τον λόγο που δεν τον βλέπουμε πιο συχνά. Ηταν από τους παίκτες που όταν πήραν ευκαιρίες, βοήθησαν ως έναν βαθμό. Γιατί να μη συνεχιστεί αυτό;

Πάμε τώρα και στον βασικό φορ. Οταν ο παίκτης που έχεις για κολόνα στην επίθεση βγαίνει και λέει ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει ως δεκάρι, αντιλαμβάνεται κανείς το πρόβλημα και είναι πολύ μεγάλο. Γιατί ο Μακέντα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη θέση, μόνο στην κορυφή της επίθεσης. Γίνεται να παίξει ως δεκάρι όταν υπάρχει ο Ζαχίντ; Και αν δούμε πίσω από τον εκάστοτε φορ τον Μακέντα, ο Ζαχίντ πού θα πάει, στο πλάι; Αυτή τη στιγμή ο Νορβηγός έχει δείξει πως είναι ο πιο κομβικός παίκτης μεσοεπιθετικά. Οι άλλοι πρέπει για φέτος να τον πλαισιώσουν, όχι εκείνος αυτούς.

Συνεπώς, ο Μακέντα αναγκαστικά θα πρέπει να παραμείνει στην κορυφή, μία θέση που ο ίδιος δεν θέλει. Και το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να είναι αυτό που βλέπουμε. Ο 28χρονος «έδειξε» ουσιαστικά ποιο είναι το πρόβλημα και αυτό είναι ο ίδιος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version