Ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τον χρόνο που, νομικά, του διατίθεται. Με τις υποθέσεις Μπούρμπου (δεδουλευμένα) και Βέμερ (εφορία) φάνηκε αυτό. Ο Λαουτάρο Ρινάλντι αποτελεί έναν εκ των μεγαλύτερων πονοκεφάλων για τη διοίκηση των «πράσινων», αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κι άλλοι, πολλοί πιστωτές. Υποθέσεις μη προβεβλημένες. Του πρώην επιθετικού των «πράσινων» έχει λάβει τη δικαστική οδό. Ήδη...

Ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τον χρόνο που, νομικά, του διατίθεται. Με τις υποθέσεις Μπούρμπου (δεδουλευμένα) και Βέμερ (εφορία) φάνηκε αυτό.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι αποτελεί έναν εκ των μεγαλύτερων πονοκεφάλων για τη διοίκηση των «πράσινων», αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κι άλλοι, πολλοί πιστωτές. Υποθέσεις μη προβεβλημένες. Του πρώην επιθετικού των «πράσινων» έχει λάβει τη δικαστική οδό. Ήδη από το οφειλόμενο ποσό των 820.000 ευρώ (700.000 συμφωνηθέν ποσό αποζημίωσης), έχουν πληρωθεί 200.000 (100.000+100.000). Εκκρεμεί, δηλαδή, ένα ποσό 620.000.

Οι 500.000 αφορούν απολαβές συμβολαίου (όχι ολόκληρου), οι 120.000 τη ρήτρα μη τήρησης της αποπληρωμής την οποία κατάφερε να εξασφαλίσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή στο διαζύγιο. Αναμένεται η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον διακανονισμό που θα προκύψει, μια και το ποσό θα επιδικαστεί εξ ολοκλήρου.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει νομική επιχειρηματολογία για να μην καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα, την οποία έχει παρουσιάσει στο διαιτητικό όργανο. Εξωδικαστική λύση με τον Ρινάλντι δεν υπάρχει ούτε γι’ αυτό το θέμα, μια και δεν συναινεί για καμία… έκπτωση στο ποσό. Θεωρώντας ότι ήδη θα έπρεπε να έχει πληρωθεί, γι’ αυτό άλλωστε προσέφυγε και δικαστικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γεγονός πως υπάρχει επικοινωνία και δίαυλος ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είναι θετικό. Ότι ο Ρινάλντι τα χρήματά του θέλει και όχι να φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο. Όπως και να έχει, μέχρι να κάτσει η μπίλια στην υπόθεσή του ο Γενς Βέμερ δεν μπορεί να βγει από το μυαλό κανενός. Δεν είναι και μακριά άλλωστε. Λίγες οι πιθανότητες, πάντως, να υπάρχει όμοια κατάληξη μια και δεν έχει ζητηθεί μέχρι στιγμής αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού από τον πρώην παίκτη του.