ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός – Επιβεβαίωση Sportime: Ο Σπύρος Τζαβίδας αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο – Ο λόγος που το έκανε

Με ανάρτησή του Σπύρος Τζαβίδας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Παναθηναϊκός: Με ανάρτησή του Σπύρος Τζαβίδας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Παναθηναϊκός: Με ανάρτησή του Σπύρος Τζαβίδας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός: Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Σπύρος Τζαβίδας αναγκάστηκε να πει «αντίο» στο άθλημα που αγάπησε το ποδόσφαιρο. Είδηση για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sportime.

Οπως εξήγησε ο ίδιος μέσω ανάρτησης, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο όμως δεν του απαγορεύει να υπηρετήσει το άθλημα από κάποιο άλλο πόστο. Μάλιστα το κάνει ήδη καθώς όπως έγινε γνωστό εργάζεται πλέον ως scout σε μανατζερικό γραφείο, το οποίο τον εκπροσωπούσε και ως ποδοσφαιριστή.

Ο Τζαβίδας προέρχεται από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε θεωρηθεί αξιόλογο ταλέντο, αγωνιζόμενος ως αριστερό εξτρέμ. Ο γεννημένος στις 21 Αυγούστου 2001 παλαίμαχος (όσο περίεργο κι αν φαίνεται λόγω του πολύ νεαρούς της ηλικίας του) στη σύντομα καριέρα του έγραψε 43 συμμετοχές, τις 39 στην Κ-19 του «τριφυλλιού» και τις υπόλοιπες 4 με την ανδρών.

Ο Σπύρος Τζαβίδας σε ανάρτησή του προχώρησε στους λόγους που τον οδήγησαν να πει «αντίο», ευχαριστώντας μάλιστα όσους τον βοήθησαν, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Exit mobile version