ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι Ισπανοί τα… γυρίζουν για Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα βρίσκεται στην ατζέντα του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ του Παναθηναϊκού ενώ οι Ισπανοί έβαλαν προ ημερών στο… κόλπο και τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, με σημερινό (1/6) δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα «pucelafichajes» αναφέρει ότι ο Αϊτόρ θα προτιμούσε να μην αγωνιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουμε αναφέρει. Μια...

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Η «μάχη» με την Μπεσίκτας
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα βρίσκεται στην ατζέντα του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ του Παναθηναϊκού ενώ οι Ισπανοί έβαλαν προ ημερών στο… κόλπο και τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, με σημερινό (1/6) δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα «pucelafichajes» αναφέρει ότι ο Αϊτόρ θα προτιμούσε να μην αγωνιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουμε αναφέρει. Μια καλή οικονομικά προσφορά, βέβαια ίσως του άλλαζε τη γνώμη.

Το Ισπανικό Μέσο αρχικά παρέθεσε τις ομάδες που φέρονται να έχουν στο στόχαστρο τον 24χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό, συμπεριλαμβάνοντας τις Βαγιαδολίδ, Σαραγόσα, Μαγιόρκα, Γρανάδα, Εϊμπάρ, Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και Σίβασπορ, μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος: «Θέλουμε 7 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής της Τβέντε δεν… ψήνεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ίσως του άλλαζε γνώμη.

Η Μπεσίκτας, όπως τονίζουν οι Ισπανοί προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο με απολαβές 700.000 ευρώ τον χρόνο.

Exit mobile version