ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παύλος, Απόστολος και Γιώργος στη Λεωφόρο!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συμμετέχει με το δικό του τρόπο στον εορτασμό των 50 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.
Παναθηναϊκός: Παύλος, Απόστολος και Γιώργος στη Λεωφόρο!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συμμετέχει με το δικό του τρόπο στον εορτασμό των 50 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Πιο συγκεκριμένα κοσμούν την κεντρική είσοδο της Λεωφόρου οι μορφές των Παύλου Γιαννακόπουλου, Απόστολου Νικολαϊδη και Γιώργου Καλαφάτη.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο συνεχίζει να συμμετέχει ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός στους φετινούς εορτασμούς της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Ο άθλος του Φέρεντς Πούσκας και των παικτών του να φτάσουν στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

Πέραν του βιβλίου «Έντεκα εμείς…»που κυκλοφόρησε υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού. το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη προχώρησε και σε ριζικές αλλαγές στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τιμώντας έτσι τους «λεβέντες με καρδιά» του 1971 αλλά και την ιστορία του Παναθηναϊκού γενικότερα.Σε αυτό το πλαίσιο οι διοικούντες του Συλλόγου, πιστοί στο δόγμα Κόσμος-ομάδα-διοίκηση ανακαινίζουν το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης»  εξωτερικά και παίρνουν την θέση τους   στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας  ιστορικές μορφές του «τριφυλλιού» και οι «αιώνια πιστοί» οπαδοί του.

Έπειτα από τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Γουέμπλεϊ στην πλευρά της Λ. Αλεξάνδρας και Κυριακού, των οπαδών του «τριφυλλιού» στη Λ. Αλεξάνδρας και Παναθηναϊκού , ήρθε η ώρα να πάρουν θέση οι μεγάλες μορφές του Συλλόγου.

Σήμερα στην κεντρική εισοδο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεσπόζουν πλέον κατά σειρά  οι μορφές των Παύλου Γιαννακόπουλου, Απόστολου Νικολαϊδη και Γιώργου Καλαφάτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Παύλος, Απόστολος και Γιώργος στη Λεωφόρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ