ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πότε μπαίνει ο Αντονίτο

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αντονίτο από τον Παναθηναϊκό, όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί σε αποστολή. Τέσσερις ημέρες αργότερα εμφάνισε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου (μετρούσε ήδη δύο αρνητικά τεστ). Έκτοτε, όπως αναφέρουν οι καθημερινές ενημερώσεις της ομάδας, ο έμπειρος Ισπανός δεξιός μπακ παραμένει...

Παναθηναϊκός Αντονίτο
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αντονίτο από τον Παναθηναϊκό, όμως, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί σε αποστολή.

Τέσσερις ημέρες αργότερα εμφάνισε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου (μετρούσε ήδη δύο αρνητικά τεστ).

Έκτοτε, όπως αναφέρουν οι καθημερινές ενημερώσεις της ομάδας, ο έμπειρος Ισπανός δεξιός μπακ παραμένει κλινήρης, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα της υγείας του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φακούντο Σάντσες δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα, επομένως μία επιπλέον λύση δεν θα ήταν κακή για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι ο Αντονίτο είναι καλύτερα στην υγεία του και πως λογικά την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται σε θέση να προπονηθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version