ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με έξι απουσίες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τη Δευτέρα (17/8) οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν πάρει από τον Ντάνι Πογιάτος. Το βάρος έπεσε στην τακτική. Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησαν με ασκήσεις ενεργοποίησης, ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και το μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε σε τακτική που αφορούσε...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τη Δευτέρα (17/8) οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν πάρει από τον Ντάνι Πογιάτος.

Το βάρος έπεσε στην τακτική. Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησαν με ασκήσεις ενεργοποίησης, ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και το μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε σε τακτική που αφορούσε κομμάτια του παιχνιδιού.

Τα προβλήματα δεν έλειπαν. Ατομικό στο γήπεδο ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Αγιούμπ, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ο Κουρμπέλης έμεινε στο ξενοδοχείο λόγω ίωσης.

Exit mobile version