ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με πολλές απουσίες

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός κι ενώ διεξάγεται η προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Τετάρτη (9/12) ήταν αισθητά μικρότερος ο αριθμός των παικτών που γυμνάστηκαν κανονικά. Φυσικά ορισμένες απουσίες ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο εξακολουθούν να κάνουν πρόγραμμα αποφόρτισης ώστε να μην πιεστούν....

Παναθηναϊκός Μπόλονι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός κι ενώ διεξάγεται η προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Τετάρτη (9/12) ήταν αισθητά μικρότερος ο αριθμός των παικτών που γυμνάστηκαν κανονικά.

Φυσικά ορισμένες απουσίες ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο εξακολουθούν να κάνουν πρόγραμμα αποφόρτισης ώστε να μην πιεστούν. Ο Παναθηναϊκός θα τους έχει στο ματς του Σαββάτου (12/12). Απλώς έπρεπε να διαχειριστεί κατάλληλα τους μικροτραυματισμούς που έχουν. Μαζί τους αποφόρτιση έκαναν και οι Ζαγαρίτης και Αλεξανδρόπουλος, οι δύο νεαροί που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Λάζλο Μπόλονι δεν είχε στη διάθεσή του και πάλι τους Χατζηθεοδωρίδη, Μπεκ και Σέχου, οι οποίοι έκαναν ατομικό, όπως και τον Σαβιέρ, που έκανε θεραπεία. Αγιούμπ και Καραγιάννης έμειναν στο σπίτι λόγω γαστρεντερίτιδας και ίωσης αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με εξάσκηση στα τελειώματα, μετά με κυκλοφορία μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Exit mobile version