ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προς Κυριακή η άφιξη του Μπόλονι

Να τελειώσει και τυπικά το θέμα του προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να έρθει στην Ελλάδα ο Λάσλο Μπόλονι. Η άφιξή του πηγαίνει από μέρα σε μέρα και πλέον το πιο πιθανό είναι να έρθει Κυριακή (15/10). Το ιδανικό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να τον έχει στον πάγκο...

Παναθηναϊκός Μπόλονι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Να τελειώσει και τυπικά το θέμα του προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να έρθει στην Ελλάδα ο Λάσλο Μπόλονι. Η άφιξή του πηγαίνει από μέρα σε μέρα και πλέον το πιο πιθανό είναι να έρθει Κυριακή (15/10).

Το ιδανικό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να τον έχει στον πάγκο στο ματς με τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια ο στόχος ήταν το να φτάσει τουλάχιστον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δει το ματς και να γνωρίσει τους παίκτες. Πλέον φαίνεται ότι η πρώτη του προπόνηση θα γίνει από βδομάδα.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πως ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα βρίσκεται στο πλάι του, ενώ γυμναστής θα είναι ο Νίκος Καρύδας. Μαζί του είχε συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ. Έναν δικό του άνθρωπο θα φέρει ο Μπόλονι και στο τραπέζι έχει πέσει μεταξύ άλλων το όνομα του Σαμίρ Μπελουφά. Πρόκειται για 41χρονο Γαλλοαλγερινό με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αντβέρπ.

Exit mobile version