ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προς Ορλεάν ο Γιοάν Μολό

Μπορεί να παίρνει παίκτες ο Παναθηναϊκός, αλλά στόχος του είναι να φύγουν τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμα. Πρόκειται για τους Γιοάν Μολό και Φάουστο, δύο από τις αποτυχημένες καλοκαιρινές μεταγραφές του Νίκου Νταμπίζα. Για τον Γάλλο υπάρχει κινητικότητα. Μπορεί να είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, όμως, η ποιότητά του είναι δεδομένη και στη χώρα του το γνωρίζουν. Υπήρξε...

Παναθηναϊκός Μολό
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί να παίρνει παίκτες ο Παναθηναϊκός, αλλά στόχος του είναι να φύγουν τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμα. Πρόκειται για τους Γιοάν Μολό και Φάουστο, δύο από τις αποτυχημένες καλοκαιρινές μεταγραφές του Νίκου Νταμπίζα.

Για τον Γάλλο υπάρχει κινητικότητα. Μπορεί να είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, όμως, η ποιότητά του είναι δεδομένη και στη χώρα του το γνωρίζουν. Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σοσό κάποια στιγμή, ενώ οι Γάλλοι τονίζουν τώρα ότι προβάδισμα έχει πάρει η Ορλεάν.

Η τελευταία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο εξτρέμ. Ο πρόεδρος της Ορλεάν, Φιλίπ Μπαρτόν, μετέφερε το βράδυ της Παρασκευής (24/1) σε συνεργάτες του ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Μολό. Φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Μολό, γλιτώνει ε΄να σημαντικό ποσό. Ο Γάλλος για φέτος είχε να πάρει περίπου 280.000 ευρώ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version