ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Μπιλάλ από τη Γαλλία

Πριν από λίγους μήνες ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μπιλάλ Μαχάρ για την ακαδημία του. Αρχικά έπρεπε να τακτοποιηθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, αλλά στη συνέχεια ο Αιγύπτιος έδειξε καλά στοιχεία. Κρίνοντας από όσα αναφέρει ο πατέρας του, πάντως, ο Παναθηναϊκός μάλλον θα είναι απλώς ένα σκαλοπάτι για εκείνον.  Με δηλώσεις που πραγματοποίησε στο Big House ο...
Παναθηναϊκός: Πρόταση για Μπιλάλ από τη Γαλλία

Πριν από λίγους μήνες ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μπιλάλ Μαχάρ για την ακαδημία του. Αρχικά έπρεπε να τακτοποιηθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, αλλά στη συνέχεια ο Αιγύπτιος έδειξε καλά στοιχεία.

Κρίνοντας από όσα αναφέρει ο πατέρας του, πάντως, ο Παναθηναϊκός μάλλον θα είναι απλώς ένα σκαλοπάτι για εκείνον.  Με δηλώσεις που πραγματοποίησε στο Big House ο άλλοτε παίκτης της Μονακό Αμπντέλ Ραχμάν Μαχάρ τόνισε τα ακόλουθα: «Έλαβα μία πρόταση πριν τον κορονοϊό για τον Μπιλάλ από την ομάδα νέων της Γαλλίας. Αλλά αρνήθηκα γιατί θέλω να παίξει για την χώρα του την Αίγυπτο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εύχομαι ο Μπιλάλ να κληθεί στην εθνική Αιγύπτου. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας νέων Ραμπίν Γιασίν επικοινώνησε μαζί μου αλλά δεν έγινε τίποτα. Μου είπε: “Δεν αγνοώ τον Μπιλάλ και παίρνω για να δω τις προθέσεις του για την εθνική Αιγύπτου. Έχω μία ατζέντα με παίκτες από διάφορες χώρες και θα δώσω ευκαιρία σε όλους”».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.