ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ψάχνει εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την επόμενη χρονιά. Το ρόστερ του αναγκαστικά θα είναι διαφορετικό. Ακόμη και η ενδεκάδα του είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κατά το ήμισυ. Αυτό σημαίνει πως θα προκύψουν αναγκαστικά και μεταγραφικές ανάγκες. Έχουμε ενημερώσει ότι ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για δεύτερο τερματοφύλακα, αριστερό...

Παναθηναϊκός Ρόκα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την επόμενη χρονιά. Το ρόστερ του αναγκαστικά θα είναι διαφορετικό. Ακόμη και η ενδεκάδα του είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κατά το ήμισυ.

Αυτό σημαίνει πως θα προκύψουν αναγκαστικά και μεταγραφικές ανάγκες. Έχουμε ενημερώσει ότι ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για δεύτερο τερματοφύλακα, αριστερό και δεξί μπακ, μίνιμουμ ένα χαφ και από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που εξαρτώνται και από άλλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θέση του επιτελικού χαφ. Ενδεχομένως να προοριστεί για βασικός ο Μπουζούκης και να μην αποκτηθεί παίκτης γιατί ως ρεζέρβα του, αφού μπορεί να αγωνιστεί εκεί και ο Αγιούμπ.

Αντιθέτως, εκεί που δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να καλυφθεί το κενό εκ των έσω είναι στη θέση των εξτρέμ. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν καθαρόαιμο winger και αυτός είναι ο Χατζηγιοβάνης. Ο Νάγκι θα αποχωρήσει, ο Μπεκ είναι θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του και στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Κολοβός. Εκείνος που θα γυρίσει από τον δανεισμό του και θα υπολογίζεται κανονικά είναι ο Εμμανουηλίδης, αλλά δεν φτάνει. Εκτός αυτού ο νεαρός εξτρέμ θα φορέσει ξανά στα «πράσινα» για να είναι τουλάχιστον στην αρχή 3-4η επιλογή σε αυτή τη θέση.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα ψάξει για τουλάχιστον έναν ακραίο και αυτός θα είναι ενδεκαδάτος. Στις επαφές που έχει κάνει ο Τσάβι Ρόκα με τους διοικούντες το μήνυμα που έχει λάβει είναι πως η συγκεκριμένη θα είναι και η… καλή μεταγραφή του «τριφυλλιού» από τις εναπομείνασες. Ζητείται παίκτης που θα κάνει τη διαφορά ακόμη και εάν κοστίζει λίγο παραπάνω. Φυσικά ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα πάντα. Το μπάτζετ αναμένεται να είναι αρκετά σφιχτό και το πόσο θα μπορούν να ανέβουν οι «πράσινοι», θα φανεί πολύ αργότερα.

Exit mobile version