ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σαρώνει σε τηλεθέαση η ομαδάρα του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός διάγει εξαιρετικές ημέρες, αγωνιστικά, ξεπερνώντας την περυσινή παρακμή κι αυτή των τελευταίων ετών. Στο ματς με τον Απόλλωνα μπορεί η κατάσταση στο ΟΑΚΑ να ήταν λίγο παγωμένη, λόγω της χαμηλής προσέλευσης κόσμου (4.696 εισιτήρια έδωσε επίσημα η ΠΑΕ και 42.816 ευρώ εισπράξεις). Όσον αφορά την τηλεθέαση, όμως, τα νούμερα πήραν φωτιά κυριολεκτικά! Το...

Συντάκτης: Λάμπρος Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός διάγει εξαιρετικές ημέρες, αγωνιστικά, ξεπερνώντας την περυσινή παρακμή κι αυτή των τελευταίων ετών.

Στο ματς με τον Απόλλωνα μπορεί η κατάσταση στο ΟΑΚΑ να ήταν λίγο παγωμένη, λόγω της χαμηλής προσέλευσης κόσμου (4.696 εισιτήρια έδωσε επίσημα η ΠΑΕ και 42.816 ευρώ εισπράξεις). Όσον αφορά την τηλεθέαση, όμως, τα νούμερα πήραν φωτιά κυριολεκτικά!

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου η ζώνη 16:00 – 18:00 της ΕΡΤ1, στην οποία μεταδόθηκε ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Απόλλωνα Σμύρνης, σημείωσε μέσο τηλεμερίδιο 17,2%. Αγγίζοντας το 25,5% στους άνδρες ηλικίας 25-44 κι ενώ παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.322.551 τηλεθεατές σύμφωνα με τις typologies.

Η καλύτερη απάντηση σ’ όσους, ακόμη κι εντός Παναθηναϊκού, επιχειρούσαν να δώσουν χαρακτήρα… χάρης στη συμφωνία των «πράσινων» με την κρατική τηλεόραση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Exit mobile version