ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε πλειστηριασμό ο Αϊτόρ (vid)

Για μία μεταγραφή είναι διατεθειμένος να κάνει το κάτι παραπάνω ο Παναθηναϊκός και αυτή αφορά στον εξτρέμ. Χρειάζεται, άλλωστε, να αποκτηθεί κάποιος ενδεκαδάτος εκεί. Ο εκλεκτός έχει βρεθεί καιρό τώρα και είναι ο Αϊτόρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τβέντε και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο Παναθηναϊκός τον έχει προσεγγίσει, του έχει καταθέσει πρόταση...
Παναθηναϊκός: Σε πλειστηριασμό ο Αϊτόρ (vid)

Για μία μεταγραφή είναι διατεθειμένος να κάνει το κάτι παραπάνω ο Παναθηναϊκός και αυτή αφορά στον εξτρέμ. Χρειάζεται, άλλωστε, να αποκτηθεί κάποιος ενδεκαδάτος εκεί. Ο εκλεκτός έχει βρεθεί καιρό τώρα και είναι ο Αϊτόρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τβέντε και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός τον έχει προσεγγίσει, του έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει. Αρέσει πολύ στον Τσάβι Ρόκα ο 24χρονος και γι’ αυτό τον λόγο πιέζει όσο μπορεί. Με τις τελευταίες του ενέργειες ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έδειξε ότι θα αγγίξει το… ταβάνι του προκειμένου να πείσει τον Αϊτόρ, όμως, ενδεχομένως και αυτό να μην είναι αρκετό λόγω της γενικότερης στάσης που κρατάει το περιβάλλον του παίκτη.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αγκάθι για τους «πράσινους» είναι η νοοτροπία που έχει το περιβάλλον του. Εύκολα διαπιστώνει κανείς από τις τοποθετήσεις του Αλμπερτ Μποτίνες πως ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να βγάλει τον πελάτη του σε πλειστηριασμό. Αυτό κάνει διαρκώς. Προσθέτει και νέες ομάδες, δημιουργεί σενάρια από το πουθενά και με δημοσιεύματα που βγαίνουν προσδοκά να ανέβει και το κασέ του Αϊτόρ. Γνωστό το τρικ και θα το υπομείνουν όλοι για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη. Πρόθεση του Μποτίνες είναι να παρθεί η τελική απόφαση για τον πελάτη του στα τέλη του μήνα. Συνεπώς, υπάρχει ψωμί στην υπόθεση. Εκτός και εάν έως τότε ένας εκ των ενδιαφερόμενων κάνει πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί ο Αϊτόρ. Υποτίθεται ότι η Μπεσίκτας την έχει κάνει, βάσει όσων γράφουν οι Τούρκοι, αλλά και εκεί η πραγματικότητα μάλλον διαφορετική είναι.

Ο Αϊτόρ δεν φαίνεται να εξετάζει μόνο τα χρήματα, αλλά είναι καλά δασκαλεμένος. Ο Παναθηναϊκός έχει τους δικούς του τρόπους για να τον δελεάσει και είναι ξεκάθαροι. Εδώ θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του και το κλαμπ θα επενδύσει γενικότερα πάνω του. Είναι στο χέρι του με σεζόν σαν τη φετινή να ανεβάσει και άλλο το κασέ του και να πάρει μεταγραφή αλλού. Υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν πολύ με πρώτο τον Τσάβι Ρόκα, ενώ το κλαμπ θα έχει και Ισπανό προπονητή εκτός εξαιρετικού απροόπτου. Η έλευση του Ντάνι Πογιάτος θα λειτουργήσει ως θετικό.

Ταυτόχρονα, όμως, έχει και αδυναμίες ο Παναθηναϊκός. Η πιο τρανταχτή είναι ότι δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Εάν προσθέσει κανείς και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αντιλαμβάνεται πως για κάποιον ξένο το «τριφύλλι» δεν είναι ο πιο θελκτικός προορισμός. Ο Ισπανός εξτρέμ είναι ήδη διστακτικός στο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και αυτό λύνεται συνήθως με δύο τρόπους. Πλάνο και χρήματα. Το πρώτο φαίνεται πως υπάρχει για εκείνον, το δεύτερο είναι συζητήσιμο. Η πρόταση που του έχει γίνει για τα δεδομένα του κλαμπ είναι καλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρει αλλού περισσότερα χρήματα. Το σίγουρο είναι πως οι «πράσινοι» το παλεύουν και περιμένουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Σε πλειστηριασμό ο Αϊτόρ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.