ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σενάριο για τερματοφύλακα μέσω ιρανικής σειράς!

Δεδομένα η πρόθεση που έχει ο Παναθηναϊκός είναι να ψάξει τερματοφύλακα πίσω από τον Σωκράτη Διούδη. Το είχε αποκαλύψει το Sportime αυτό προ κορονοϊού. Το ήξεραν, άλλωστε, και στο Ιράν; Μπορεί και όχι, όμως, οι «πράσινοι» πρωταγωνιστούν σε ένα μεταγραφικό σενάριο ιρανικής σειράς! Εκεί ο ηθοποιός Μπαχράμ Αφσάρι (για την ιστορία λέγεται στη σειρά Μπεχτάς...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεδομένα η πρόθεση που έχει ο Παναθηναϊκός είναι να ψάξει τερματοφύλακα πίσω από τον Σωκράτη Διούδη. Το είχε αποκαλύψει το Sportime αυτό προ κορονοϊού.

Το ήξεραν, άλλωστε, και στο Ιράν; Μπορεί και όχι, όμως, οι «πράσινοι» πρωταγωνιστούν σε ένα μεταγραφικό σενάριο ιρανικής σειράς! Εκεί ο ηθοποιός Μπαχράμ Αφσάρι (για την ιστορία λέγεται στη σειρά Μπεχτάς Φαριμπά) υπερασπίζεται την εστία της Εστεγκχάλ. Κόντρα στην Περσέπολις πραγματοποιεί ένα πολύ καλό ματς και ένας μάνατζερ στη συνέχεια τον προτείνει στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια καταθέτει πρόταση με ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ και ο παίκτης ικανοποιείται και ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πάντως, τέτοιο ποσό μόνο στην… τηλεόραση θα μπορούσε να δώσει ο Παναθηναϊκός σε παίκτη, αφού ο βασικός Σωκράτης Διούδης τη νέα σεζόν θα αμείβεται με λιγότερα από 300.000 ευρώ.

Exit mobile version