ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σιγουριά Μπακογιάννη για «το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα» (vid)

Σε καλό δρόμο οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Βοτανικό, όπως τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σε καλό δρόμο οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Βοτανικό, όπως τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης στο κανάλι του ΑΝΤ1.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα από τα θέματα που «καίνε» τα τελευταία χρόνια την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στον Βοτανικό. Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «…πολύ σύντομα θα δημοπρατήσουμε το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα»

Ουσιαστικά ο κ. Μπακογιάννης άφησε να εννοηθεί ότι η Διπλή Ανάπλαση που βρεθεί στο περιθώριο για αρκετό καιρό, θα ξαναμπεί πλέον σε πρώτο πλάνο.

«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Πολύ σύντομα θα δημοπρατήσουμε το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» στην οποία μίλησε τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και άλλα ζητήματα του Δήμου Αθηναίων.

Θυμίζουμε ότι στις 10 Ιανουαρίου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα τοποθετηθεί απέναντι στον κόσμο της ομάδας για το νέο γήπεδο.

Δείτε όσα είπε για τον Βοτανικό ο κ. Μπακογιάννης από το 2′:27” και μετά:

Exit mobile version