Για 3,5 χρόνια θα επεκτείνει το συμβόλαιό του ο αρχηγός των «πρασίνων» προς επιβεβαίωση του Sportime

Παναθηναϊκός και Δημήτρης Κουρμπέλης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί προς επιβεβαίωση του Sportime! Το ήθελαν και οι δύο και ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Τις τελευταίες μέρες έγινε μία ακόμη καθοριστική συνάντηση και εκεί ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνει. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για πρόωρη επέκταση συμβολαίου 3,5 ετών.

Υπενθυμίζεται πως Κουρμπέλης έμενε ελεύθερος σε έναν χρόνο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον «δέσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το κατάφερε κρατώντας τον έτσι έως το 2023.

Από τις 14 Νοεμβρίου αποκαλύψαμε πως πρόθεση του «τριφυλλιού» ήταν να κάνει ακόμα και υπέρβαση οικονομικά προκειμένου να έρθει το deal, όπερ και εγένετο. Πρόκειται για υπόθεση που χειρίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο «Κούρμπε» είχε απευθείας συνομιλίες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ενημερώθηκε για το πλάνο των επόμενων χρόνων, πήρε τις εγγυήσεις που θα ήθελε και αυτό που απομένει πια, είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Δεν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει καλύτερα τις ανανεώσεις των συμβολαίων του. Κρατάει τον αρχηγό του και διεθνή, έναν παίκτη που δεδομένα θα προσέγγισε ενδιαφέρον ομάδων εντός και εκτός συνόρων εάν έφτανε κάποια στιγμή στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram