ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΑΕΠ Ελαιώνα

Δεν έχει αγωνιστική δράση ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες και το βάρος έχει πέσει στον Βοτανικό. Σε αυτό ρόλο έπαιξε και η τοποθέτηση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάνης. Οι εξελίξεις τρέχουν για το γηπεδικό ζήτημα και την Τρίτη (30/3) θα υπάρξει και μία σημαντική συνάντηση. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα έχει επαφή με την ΑΕΠ Ελαιώνα,...

Παναθηναϊκός: Συνάντηση ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΑΕΠ Ελαιώνα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν έχει αγωνιστική δράση ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες και το βάρος έχει πέσει στον Βοτανικό. Σε αυτό ρόλο έπαιξε και η τοποθέτηση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάνης.

Οι εξελίξεις τρέχουν για το γηπεδικό ζήτημα και την Τρίτη (30/3) θα υπάρξει και μία σημαντική συνάντηση. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα έχει επαφή με την ΑΕΠ Ελαιώνα, δηλαδή την εταιρεία ειδικού σκοπού που έχουν δημιουργήσει οι τράπεζες (Alpha Bank και Πειραιώς). Στις τελευταίες έχει περιέλθει το εμπορικό κέντρο του Βωβού.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ζητήσει να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στις εγκαταστάσεις που θα έχει και αυτό είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Το πώς δηλαδή θα μπορέσουν στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του.

Exit mobile version