Παναθηναϊκός Λεωφόρος

Το έχει πάρει απόφαση ο Παναθηναϊκός πως τα επόμενα παιχνίδια του θα γίνουν στη Λεωφόρο. Αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης έχει οριστεί ούτως ή άλλως, αλλά μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια. Για να μπορεί να αγωνίζεται εκεί, όμως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώσει και την κατάσταση του γηπέδου. Το γνωρίζουν οι άνθρωποί του και...

Το έχει πάρει απόφαση ο Παναθηναϊκός πως τα επόμενα παιχνίδια του θα γίνουν στη Λεωφόρο. Αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης έχει οριστεί ούτως ή άλλως, αλλά μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια.

Για να μπορεί να αγωνίζεται εκεί, όμως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώσει και την κατάσταση του γηπέδου. Το γνωρίζουν οι άνθρωποί του και προς αυτή την κατάσταση κινούνται. Οι εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» συνεχίζονται στον χλοοτάπητα.

Τα ειδικά φώτα μεγάλης ισχύος, που βοηθούν στη γρηγορότερη φωτοσύνθεση, ήρθαν από την Ολλανδία και τοποθετήθηκαν ήδη. Πρώτη φορά φώτα τέτοιας ισχύος χρησιμοποιούνται σε ελληνικό γήπεδο. Το προβληματικό κομμάτι χλοοτάπητα ξηλώθηκε και αντικαθίσταται από νέο, ειδικής ποιότητας που ήρθε από την Ιταλία. Οι εργασίες τοποθέτησης του νέου κομματιού -από την πλευρά της οδού Τσόχα μπροστά από τους πάγκους- θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (24/12). Επίσης έγιναν βελτιωτικά έργα στο αρδευτικό σύστημα και στρώθηκε συγκεκριμένο άμμος που βοηθάει στην πιο άμεση απορρόφηση νερού.