ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκάει «βόμβα» με Ζοσέ Μαουρίσιο!

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό! Πριν μερικές ημέρες ο Μαουρίσιο μίλησε με τον ΠΑΟΚ, έδωσε αρνητική απάντηση και πλέον όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλάζοντας εντός Ελλάδας κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ήδη ταξιδέψει για την πρωτεύουσα προκειμένου να διευθετήσει...

Μαουρίσιο
Μαουρίσιο
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Πριν μερικές ημέρες ο Μαουρίσιο μίλησε με τον ΠΑΟΚ, έδωσε αρνητική απάντηση και πλέον όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλάζοντας εντός Ελλάδας κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ήδη ταξιδέψει για την πρωτεύουσα προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, να περάσει ιατρικά και να ντυθεί στα πράσινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαφούζος: Οι φωνές στο περιβάλλον του για αλλαγές

Το «τριφύλλι» κινήθηκε αστραπιαία και εξασφάλισε το «ναι» του έμπειρου άσου, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει επίπεδο τον άξονα της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο 31χρονος κεντρικός μέσος είχε 92 ματς, 9 γκολ και 4 ασίστ ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του πρωταθλήματος το 2019. Είναι δεδομένο πως γνωρίζει άριστα την ελληνική Super League και έχει την προσωπικότητα και την ποιότητα να κάνει τη διαφορά.

Exit mobile version