ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: «Στέλνουν» Μιλόγεβιτς οι Σέρβοι, τι λέει η «πράσινη» ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της σεζόν και ήδη ακούγονται ονόματα πιθανών αντικαταστατών. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του Μπόλονι είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα τουλάχιστον με τον σερβικό Τύπο. Ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου και του Ερυθρού Αστέρα, έχει μείνει χωρίς ομάδα...

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της σεζόν και ήδη ακούγονται ονόματα πιθανών αντικαταστατών.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της σεζόν και ήδη ακούγονται ονόματα πιθανών αντικαταστατών.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του Μπόλονι είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα τουλάχιστον με τον σερβικό Τύπο.

Ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου και του Ερυθρού Αστέρα, έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Φλεβάρη, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Αλ Αχλί.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportske.net, ο Μιλόγεβιτς φέρεται έτοιμος να αναλάβει πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Λάζλο Μπόλονι να αποχωρεί τους «πράσινους» όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο δημοσίευμα.

«Είχε βρεθεί για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και αυτό θα τον βοηθήσει», σημειώνουν μεταξύ άλλων οι Σέρβοι.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του δημοσιεύματος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα στη Σερβία, τα οποία επικαλούνται ελληνικές πηγές και αναφέρουν ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα και η όποια αναπαραγωγή του ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας», τονίζουν η «πράσινοι» για το θέμα Μιλόγεβιτς.

Exit mobile version