ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Αϊτόρ!

Παναθηναϊκός: Στη χώρα μας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (23/6) ο Αϊτόρ που αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων». Ο Ισπανός εξτρέμ έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά από τα μεσάνυχτα ωστόσο πρέπει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Θα μείνει σε καραντίνα σήμερα και αν όλα πάνε καλά με το τεστ που του έχει...

Παναθηναϊκός: Σε πλειστηριασμό ο Αϊτόρ (vid)
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Στη χώρα μας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (23/6) ο Αϊτόρ που αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων».

Ο Ισπανός εξτρέμ έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά από τα μεσάνυχτα ωστόσο πρέπει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Θα μείνει σε καραντίνα σήμερα και αν όλα πάνε καλά με το τεστ που του έχει γινει και βγει αρνητικό, τότε άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ειδήσεις Παναθηναϊκός

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που έμεινε ελεύθερος από τη Τβέντε είναι 24 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Ωστόσο μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής όσο και ως κεντρικός επιθετικός.

Exit mobile version